NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Show-ul anului in hairstyling

News - Concert si Evenimente

(Comunicat de Presa) Hairstyling Live Show, cel mai mare eveniment al anului din domeniul hairstyling-ului profesional, a avut loc luni, 12 octombrie, in Jubile Ballroom Pipera si s-a bucurat de un succes rasunator. Evenimentul organizat de Beauty One cu sprijinul Farouk Systems a strans peste 250 de persoane din diferite domenii: hairstilisti, make-up artisti, pasionati de beauty, vedete, bloggeri, presa si televiziune.

Show-ul anului in hairstyling
      

Toti invitatii au fost extrem de impresionati de intregul spectacol – un show de tendinte in tunsore si coafura, modern, plin de culoare si creativitate. In cadrul evenimentului a avut loc si lansarea oficiala a liniei profesionale pentru hairstyling a surorilor Kardashian, produse celebre deja in intreaga lume.

Show-urile sustinute de cei doi invitati speciali, Patrick Kalle si Rocky Vitelli, Art Directori Internationali pentru Farouk Systems, au fost sarea si piperul evenimentului, cei doi oferind publicului demonstratii inedite de tunsoare avansata si coafura creativa. Invitatii au fost foarte incantati de tehnicile lor deosebite de lucru, dar mai ales de punerea in scena a acestora – un spectacol plin de stil si  inovatii in domeniul hairstyling-ului professional, in care creativitatea nu a avut limite. Patrick Kalle si Rocky Vitelli sunt foarte apreciati in intreaga lume si au venit in Romania direct dupa Conferinta Internationala de la Cancun unde au impresionat cei peste 5000 de hairstilisti prezenti acolo.

Patrick Kalle dicteaza noile trenduri si lanseaza anual propriile colectii pe copertele revistelor internationale de fashion. Pastreaza un nivel inalt in munca sa ca trainer, director artistic si stilist, cautand in permanenta perfectiunea in ceea ce priveste tehnica si forma si aducand mereu inovatii in hairstyling.

Rocky Vitelli a castigat recent titlul de Editorial Stylist of the Year in cadrul Conferintei de la Cancun si este cotat la nivel international ca unul dintre cei mai buni si talentati hairdresseri.  Este renumit pentru colectiile sale si impune trendurile in editorialele de beauty.

In cadrul show-ului a fost prezentata in premiera in Romania si cea mai noua colectie Farouk Systems – Resonance – care a fost foarte apreciata de public si care a adus in scena look-uri ultramoderne, puternice si indraznete.

Un alt moment care a impresionat publicul prin stilul unic al coafurilor a fost cel al echipei nationale formata din: Gina Aron – trainer international Farouk Systems si castigatoarea premiului “EXCELENTA IN EDUCATIE” la Conferinta Internationala din Cancun; Carmen Fedeles – Director Artistic si un nume de referinta la nivel national si international datorita profesionalismului si creativitatii; David Katona – Director Artistic si trainer. Coafurile de avangarada realizate de cei 3 hairstilisti cu produsele profesionale CHI si Kardashian Beauty Hair au fost foarte admirate  datorita stilului lor nonconformist si extravagant.

Un alt punct culminant al evenimentului a fost prezenta pe scena a Oksanei Danilisn. Tehnicile sale si impletiturile incredibile pe care le-a realizat au fost pe placul publicului, fiind foarte laudate si apreciate.

 

Gazda evenimentului, Cove, s-a ocupat de buna dispozitie, iar cele doua voci inconfundabile XONIA si Mihai Chitu au mentinut atmosfera la cote maxime cu hit-urile lor. Seara s-a incheiat cu un After Party pe cinste unde toti invitatii s-au distrat, au socializat si s-au bucurat de muzica buna.
Show-ul anului in hairstyling

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com