NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Concert si EvenimenteCat de importante sunt meniurile pentru nunta?

News - Concert si Evenimente

Comunicat de Presa publicat de Rares Vineri, 12 Aprilie 2019 19:13

Nunta este unul dintre evenimentele cele mai frumoase din viata unui om, de aceea trebuie ca fiecare detaliu legat de acest moment sa fie perfect.
 

Restaurantul perfect pentru nunta ta!

News - Concert si Evenimente

Comunicat de Presa publicat de haxxu Luni, 18 Martie 2019 14:00

Cu siguranţă visaţi la nuntă perfectă alături de familie şi prieteni, nu-i aşa?
 

Ballroom pentru nunti reusite

News - Concert si Evenimente

Comunicat de Presa publicat de Andrei Luni, 18 Martie 2019 13:07

Ştim bine că planificarea şi organizarea unei nunţi este un eveniment foarte important şi care necesită atât timp, cât şi o atenţie sporită detaliilor de orice tip.
 

Romania 100 - EUROPAfest 25

News - Concert si Evenimente

Comunicat de Presa publicat de jmEvents Vineri, 07 Decembrie 2018 20:22

Romania 100 - EUROPAfest 25 este un eveniment complex, care isi propune sa reuneasca valorile creative si interpretative din Romania alaturi de artisti din Europa. Luigi Gageos, directorul jmEvents, declara “Proiectul este unul dintre evenimentele care celebreaza Centenarul Marii Uniri scopul sau ...
 

Cum să alegi fotograful perfect pentru nuntă sau botez

News - Concert si Evenimente

Comunicat de Presa publicat de Wolfie Luni, 17 Septembrie 2018 22:29

Povestea unui eveniment în familie este povestea voastră, indiferent de eveniment. Iar amintirile sunt mai importante decât orice, pentru că toate momentele fericite trec mai repede decât ți-ai dori.
 

Cutii muzicale preferate pana in ziua de azi

News - Concert si Evenimente

Comunicat de Presa publicat de Matei Domian Miercuri, 20 Iunie 2018 17:03

In lumea jucariilor, exista numeroase inventii uimitoare. Nu toate sunt pentru copii. La urma urmei, adultii iubesc si ei jucariile frumoase si neobisnuite.
 

8 zile de 100% jazz EUROPAfest – Bucharest International Jazz Competition

News - Concert si Evenimente

Comunicat de Presa publicat de jmEvents Miercuri, 03 Mai 2017 15:13

Sub sloganul “100% jazz” evenimentul invita publicul la seri memorabile cu jazz de calitate, ritmuri originale, idei indraznete si combinatii surprinzatoare. O saptamana dedicata jazz-ului, concertelor, workshopuri-lor si jam sessions animate de artisti de pe 5 continente, cu backgrounduri cultu ...
 

Cursuri autorizate SOLIDWORKS

News - Concert si Evenimente

Comunicat de Presa publicat de Maria Marcu Miercuri, 26 Aprilie 2017 10:36

Te așteptăm să te perfecționezi în SOLIDWORKS! Cursurile SOLIDWORKS de formare profesională se concentrează asupra competenţelor fundamentale precum şi asupra conceptelor-cheie pentru a îți asigura succesul cu acest pachet software.
 

EUROPAfest 2017 selecteaza voluntari ”Inspiram oameni, cream experinte”

News - Concert si Evenimente

Comunicat de Presa publicat de jmEvents Marţi, 21 Februarie 2017 12:52

Mesajul EUROPAfest pentru tineri: “Daca iubesti muzica, ai timp liber, esti o persoana responsabila si iti doresti sa inveti din tainele organizarii unui eveniment, EUROPAfest 2017 este locul ideal pentru tine !”
 

Un nou magazin traditional in grupul Basarabia

News - Concert si Evenimente

Comunicat de Presa publicat de Russenart Communications Vineri, 02 Decembrie 2016 23:26

In noiembrie 2016, a fost deschis cel de-al treilea magazin Basarabia cu produse traditionale din Republica Moldova. Magazinul este situat in Bucuresti, pe bd. Stefan cel Mare nr. 33 (Pasaj Obor) si se adreseaza atat adultilor, cat si copiilor, oferind produse naturale din Basarabia: vinuri, divinu ...
 

Pagina 1 din 10

«ÎnceputAnteriorUrmătorSfârşit»

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com