NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Concert si Evenimente8 zile de 100% jazz EUROPAfest – Bucharest International Jazz Competition

News - Concert si Evenimente

Comunicat de Presa publicat de jmEvents Miercuri, 03 Mai 2017 15:13

Sub sloganul “100% jazz” evenimentul invita publicul la seri memorabile cu jazz de calitate, ritmuri originale, idei indraznete si combinatii surprinzatoare. O saptamana dedicata jazz-ului, concertelor, workshopuri-lor si jam sessions animate de artisti de pe 5 continente, cu backgrounduri cultu ...
 

Cursuri autorizate SOLIDWORKS

News - Concert si Evenimente

Comunicat de Presa publicat de Maria Marcu Miercuri, 26 Aprilie 2017 10:36

Te așteptăm să te perfecționezi în SOLIDWORKS! Cursurile SOLIDWORKS de formare profesională se concentrează asupra competenţelor fundamentale precum şi asupra conceptelor-cheie pentru a îți asigura succesul cu acest pachet software.
 

EUROPAfest 2017 selecteaza voluntari ”Inspiram oameni, cream experinte”

News - Concert si Evenimente

Comunicat de Presa publicat de jmEvents Marţi, 21 Februarie 2017 12:52

Mesajul EUROPAfest pentru tineri: “Daca iubesti muzica, ai timp liber, esti o persoana responsabila si iti doresti sa inveti din tainele organizarii unui eveniment, EUROPAfest 2017 este locul ideal pentru tine !”
 

Un nou magazin traditional in grupul Basarabia

News - Concert si Evenimente

Comunicat de Presa publicat de Russenart Communications Vineri, 02 Decembrie 2016 23:26

In noiembrie 2016, a fost deschis cel de-al treilea magazin Basarabia cu produse traditionale din Republica Moldova. Magazinul este situat in Bucuresti, pe bd. Stefan cel Mare nr. 33 (Pasaj Obor) si se adreseaza atat adultilor, cat si copiilor, oferind produse naturale din Basarabia: vinuri, divinu ...
 

EUROPAfest 2017 lanseaza Bucharest International Jazz Competition

News - Concert si Evenimente

Comunicat de Presa publicat de jmEvents Joi, 20 Octombrie 2016 14:40

Peste 20 de trupe de jazz din intreaga lume sunt asteptate sa concureze pentru premii de 7000 EUR
 

Teo, Vio si Costel te asteapta „Cu glumele curate”

News - Concert si Evenimente

Comunicat de Presa publicat de Shake Advertising Joi, 20 Octombrie 2016 13:45

Din motive obiective care nu tin de vointa organizatorilor, showurile din Craiova, Timisoara, Arad, Oradea, Alba Iulia, Targu-Mures, Sibiu, Constanta vor fi reprogramate, noile date urmand a fi comunicate curand.
 

Show-ul anului in hairstyling

News - Concert si Evenimente

Comunicat de Presa publicat de Beautyone Marţi, 27 Octombrie 2015 13:26

Hairstyling Live Show, cel mai mare eveniment al anului din domeniul hairstyling-ului profesional, a avut loc luni, 12 octombrie, in Jubile Ballroom Pipera si s-a bucurat de un succes rasunator. Evenimentul organizat de Beauty One cu sprijinul Farouk Systems a strans peste 250 de persoane din difer ...
 

Stand-up Comedy, Magie si Ventrilocie-Sambata 26 Septembrie Bucuresti

News - Concert si Evenimente

Comunicat de Presa publicat de Stand Up Comedy Marţi, 22 Septembrie 2015 11:09

Sub sloganul “we make jokes not war” te invităm începând cu ora 22:00 să vezi un spectacol de comedie 3 în 1, stand-up comedy, magie şi ventrilocie
 

Team Building la tara – regasirea cu natura

News - Concert si Evenimente

Comunicat de Presa publicat de Alina Badita Marţi, 11 August 2015 10:58

Paprika Events, agentie de organizare team building-uri si evenimente corporate, recunoscuta pentru conceptele sale out-of-the-box, lanseaza pentru toamna aceasta doua programe noi-noute, menite sa scoata din rutina angajatii companiilor.
 

Idei de evenimente relaxante pentru perioada verii

News - Concert si Evenimente

Comunicat de Presa publicat de Alina Badita Miercuri, 15 Iulie 2015 15:40

Stim cu totii ca vara scade productivitatea echipelor, iar gandul la concediu este in mintea tuturor. Indreapta atentia colegilor si catre mediul companiei prin organizarea unor evenimente in care echipa se strange la aceeasi masa, intr-o atmosfera destinsa.
 

Pagina 1 din 10

«ÎnceputAnteriorUrmătorSfârşit»

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com