NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Evadare nocturna in largul marii!

News - Comert

(Comunicat de Presa) Stiti, probabil, ce inseamna o noapte petrecuta pe un yacht, dar v-ati intrebat vreodata cum este sa dormi in largul marii? Acolo unde nu se mai aude nimic decat vantul si valurile, unde leganatul marii e si mai dulce decat in port, acolo unde culorile cerului se vad altfel si stelele apar mai pline de lumina.

Evadare nocturna in largul marii!
      

Stiti, probabil, ce inseamna o noapte petrecuta pe un yacht, dar v-ati intrebat vreodata cum este sa dormi in largul marii? Acolo unde nu se mai aude nimic decat vantul si valurile, unde leganatul marii e si mai dulce decat in port, acolo unde culorile cerului se vad altfel si stelele apar mai pline de lumina.

Va asteptam, asadar, inainte de caderea soarelui sa ridicam ancora si sa pornim, intai intr-o plimbare linistita in care dumneavoastra veti putea savura apusul acompaniati de muzica buna si un pahar de vin. O data cu lasarea intunericului, veti putea asista la o scurta initiere in tainele constelatiilor de pe bolta cereasca in urma careia veti descoperi legende secrete si cunostinte extreme de interesante.

Vom ancora intr-un loc special unde veti putea sa va bucurati de linistea noptii, veti putea petrece o buna parte a ei decoperind lucruri la care nu v-ati gandit, poate, niciodata, pentru ca apoi sa va puteti retrage in cabinele special pregatite pentru dumneavoastra la cel mai dulce somn pe care l-ati avut vreodata. Asa ca nu mai sta pe ganduri si daruieste-i celui drag acest cadou memorabil de care sigur se va bucura!

O data ca niciodata, ofera un cadou memorabil de pe www.smartexperience.ro !
Evadare nocturna in largul marii!

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com