NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Ai nevoie de condimente si alimente conservate? Alege distribuitor Horeca

News - Comert

(Comunicat de Presa) Compania de distributie Horeca este un furnizor de produse alimentare de la principalii producatori romani si internationali.

Ai nevoie de condimente si alimente conservate? Alege distribuitor Horeca
      

Produsele cu ridicata sunt o industrie care necesita standarde ridicate de lucru, iar acest distribuitor Horeca a reusit sa se stabileasca ca un partener puternic pentru 50 de firme si un furnizor de incredere.

Clientii obisnuiti ai distribuitorului Horeca sunt:

  • Magazine de cartier si mari lanturi;
  • Companii de ambalare;
  • Catering;
  • Producatori de produse de panificatie si produse de cofetarie.

Daca nu stii de unde sa cumperi produse de bacanie, muraturi, conserve de fructe si legume, dulceturi si gemuri, legume si fructe congelate , condimente , masline , chiar si parmezan si prosciutto, la gramaje medii si mari, distribuitorul Horeca este cea mai buna alegere. Distribuitor Horeca este un furnizor de alimente fiabile si ofera partenerilor sai cateva avantaje semnificative:

  • Posibilitatea de a achizitiona produse alimentare angro si cu amanuntul. Compania Horeca se adapteaza fiecarui client oferindu-i cele mai profitabile optiuni de achizitii;
  • preturi accesibile pentru alimente;
  • Se lucreaza cu echipamente moderne de inalta tehnologie si se concentreaza pe calitatea produselor;
  • Actualizare periodica a stocului, deoarece isi doresc ca potentialii clienti sa devina permanenti si sa se intoarca pentru o noua achizitie de produse alimentare.

Produsele alimentare distribuite, sunt livrate la preturi atractive, deoarece  distribuitorul Horeca este interesat de cooperarea reciproc avantajoasa si de prosperitatea afacerii tale.

Produse conservate

Distribuitorul Horeca ofera cumpararea de legume si fructe conservate cu amanuntul sau angro, de la renumiti producatori. Conservele de peste, carne, legume si fructe si produsele alimentare sunt prezentate in sortimentul catalogului. Trebuie remarcat faptul ca produsele conservate sunt iubite de multi consumatori si, din acest motiv, astfel de produse sunt solicitate de diferiti parteneri, cum ar fi restaurante si cafenele, centrele comerciale, magazine.

Paste

Pastele sunt incluse in dieta fiecarei persoane si, prin urmare, astfel de produse alimentare sunt cele mai cumparate. Astazi, exista o gama larga de paste diferite: fidea, vermicelli, taitei, lasagna, macaroane, spaghete etc. Horeca  ofera aceste produse alimentare la un pret rezonabil. O gama larga de produse alimentare, o calitate excelenta a marfurilor de la producatorii autohtoni sau italieni, ofera oportunitatea de a face achizitii nu numai angro, ci si cu amanuntul, in special pentru cafenele si restaurante, pentru servicii de catering si pentru cantine.

Produsele gata ambalate, conservate, congelate sau la kilogram sunt oferite de distribuitorul Horeca. Managerii companiei fac tot ce le sta in putinta pentru a face ca afacerea ta sa infloreasca impreuna cu acest distribuitor Horeca.  Condimente

Distribuitorul Horeca ofera o gama larga de diverse condimente culinare, pentru fiecare gust. Horeca colaboreaza cu cele mai mari lanturi de magazine, magazine de cartier si unitati de catering. Comandarea condimentelor aromate, a ierburilor si condimentelor se poate efectua si online. Termenii convenabili de livrare in Bucuresti si Ilfov  si metodele de plata usor de inteles, fac posibila abordarea cu incredere in modul de a efectua o achizitie.

Produsele naturale provin de la producatori renumiti si sunt achizitionate in  angrosisti ​​mari si mici. Horeca este un distribuitor si un partener de incredere.
Ai nevoie de condimente si alimente conservate? Alege distribuitor Horeca

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com