NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Vrei sa ai un par mereu sanatos? Iata cateva produse de ingrijire care nu trebuie sa-ti lipseasca

News - Comert

(Comunicat de Presa) Ingrijirea parului este un capitol destul de discutat in viata de zi cu zi avand in vedere ca auzim tot mai des oameni care se plang de sanatatea parului, indiferent ca vorbim de fragilitatea acestuia sau de varfurile despicate.

Vrei sa ai un par mereu sanatos? Iata cateva produse de ingrijire care nu trebuie sa-ti lipseasca
      

Ingrijirea parului este un capitol destul de discutat in viata de zi cu zi avand in vedere ca auzim tot mai des oameni care se plang de sanatatea parului, indiferent ca vorbim de fragilitatea acestuia sau de varfurile despicate. Utilizarea in exces a uscatorului, periatul prea des sau chiar utilizarea unor produse de ingrijire de o calitate indoielnica sunt cativa dintre factorii care pot duce la o degradare a firului de par. Un par sanatos inseamna un par plin de volum si stralucitor pe intreaga durata a zilei.

In general, in momentul in care ne confruntam cu astfel de probleme alegem calea tratamentelor de tot soiul care nu doar ca sunt costisitoare, insa nu de putine ori constatam faptul ca rezultatele intarzie sa apara. In acest sens, produsele de ingrijire pe care le putem astazi achizitiona la preturi speciale de la https://www.importdirect.ro/ingrijirea-parului. Iata asadar cateva produse care nu trebuie sa-ti lipseasca sub nicio forma pentru a avea un par cu un aspect mereu sanatos.

  1. Samponul, produsul indispensabil pentru un par mereu sanatos

    Dintre toate produsele pe care le utilizam in procesul de ingrijire al parului, cu siguranta samponul joaca un rol mai aparte. Un lucru esential de care trebuie sa tinem cont atunci cand alegem un sampon este faptul ca acesta trebuie sa corespunda cat mai bine cu necesitatile noastre. Nerespectarea acestui aspect nu doar ca nu ne va furniza rezultatele scontate, insa poate contribui in continuarea la degradarea firului de par daca nu suntem atenti la ceea ce achizitionam. Mai mutl decat atat, este absolut esential sa ne indreptam atentia inspre sampoane de calitate.

  2. Balsamul, aliatul numarul 1 in ingrijirea firului de par degradat

    Balsamul este de asemenea un produs de ingrijire care nu trebuie sa ne lipseasca sub nicio forma. Balsamul utilizat impreuna cu samponul vor ajuta parul sa se regenereze, insa simultan ii vor conferi acestuia si o stralucire de durata. Mai mult decat atat, balsamul va face parul mult mai catifelat si mai usor de coafat.

  3. Masca de par.

Pentru ca ingrijirea parului reprezinta un proces destul de complex, cu siguranta masca de par este un produs care trebuie in mod obligatoriu sa se regaseasca in cadrul acestei liste. Mastile de par nu doar ca ne ajuta sa ne intretinem parul in mod corespunzator, insa acestea pot totodata sa ne ajuta sa tratam si diverse probleme ale parului.


 

    1.  

 

Importdirect este cel mai bine cotat importator de produse de ingrijire din Romania care se impune clientilor printr-o diversitate impresionanta de produse de calitate care pot fi achizitionate la preturi complet speciale.
Vrei sa ai un par mereu sanatos? Iata cateva produse de ingrijire care nu trebuie sa-ti lipseasca

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com