NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Ultima strigare pentru Hot-Choco Christmas Party

News - Comert

(Comunicat de Presa) Bucuresti, Bucuresti 18 Decembrie 2009, ora 17:00 - 21:00 Vineri, 18 decembrie orele 17-21, se intampla Hot Choco Christmas @ RaidExtremShop. Te invitam sa savuram impreuna o seara frumoasa, cu ciocolata calda, deserturi traditionale si multe idei de cadouri.

Ultima strigare pentru Hot-Choco Christmas Party
      

Bucuresti 18 Decembrie 2009, ora 17:00 - 21:00 Vineri, 18 decembrie orele 17-21, se intampla Hot Choco Christmas @ RaidExtremShop. Te invitam sa savuram impreuna o seara frumoasa, cu ciocolata calda, deserturi traditionale si multe idei de cadouri. O sa avem ocazia sa schimbam impresii, sa ne indulcim si sa pregatim iesirile la snowboard. Daca ceva de la noi din magazin iti face cu ochiul, noi ti-l oferim cu 25% mai putin pe timpul petrecerii.

Despre RaidExtrem: RAIDEXTREM s-a nascut din pasiunea pentru sporturile extreme, devenind rapid unul dintre principalii promotori ai ciclismului montan din Romania. La scurt timp de la infiintare, in toamna lui 2007, compania a devenit importator si distribuitor exclusiv al bicicletelor Commencal, lideri pe piata bicicletelor de downhill (DH), dezvoltand insa si modele dedicate celorlalte arii ale ciclismului (dirt, cross-country, freeride sau four-cross). Rafinamentul si vitalitatea bicicletelor Commencal se imbina perfect cu creativitatea si veselia hainelor marca Animal Clothes, brand pe care RAIDEXTREM il promoveaza de asemenea, cu incredere, in Romania.

RaidExtrem Shop

Cristina Milicescu Communication Officer

M: 0744.329.789,

E: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

 

Bogdan Selcieanu

Managing Partner

M: 0788.449.994

E: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

http://www.raidextrem.ro
Ultima strigare pentru Hot-Choco Christmas Party

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com