NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

ComertAcum ai toate produsele la un loc cu firma de distribuție horeca

News - Comert

Comunicat de Presa publicat de Rares Miercuri, 10 Aprilie 2019 17:42

Deți un restaurant, un pub sau un fast food și îți dorești că preparatele tale să devină cunoscute?
 

Agro Montana si-a obtinut locul printre firme distributie horeca

News - Comert

Comunicat de Presa publicat de Andrei Miercuri, 20 Martie 2019 18:33

In decursul celor 3 ani de munca, respectand deopotriva si producatorii si partenerii, Agro Montana si-a castigat pe merit locul printre firme distributie horeca.
 

Ai nevoie de condimente si alimente conservate? Alege distribuitor Horeca

News - Comert

Comunicat de Presa publicat de Luca Cristea Joi, 21 Februarie 2019 09:58

Compania de distributie Horeca este un furnizor de produse alimentare de la principalii producatori romani si internationali.
 

Cafeaua prăjită de la necesitate la afrodisiac

News - Comert

Comunicat de Presa publicat de Matei Domian Vineri, 25 Ianuarie 2019 13:12

Dimineața după micul dejun, la o întâlnire de afaceri sau la o ieșire în oraș cu prietenii, prima opțiune este întotdeauna o cafea.
 

Aparatura profesionala salon

News - Comert

Comunicat de Presa publicat de Rares Miercuri, 09 Ianuarie 2019 11:11

Orice centru de infrumusetare ar trebui sa dispuna de aparatura profesionala in salon, cu atat mai mult daca ofera servicii de masaj si remodelara corporala.
 

Vrei sa achizitionezi cel mai bun carucior pentru copilul tau? Bekid are solutia ideala pentru tine

News - Comert

Comunicat de Presa publicat de bekid Marţi, 28 August 2018 10:36

Copiii reprezinta o adevarata comoara pentru orice parinte, astfel ca pentru a se asigura ca acestia cresc si se dezvolta in mod corespunzator, de-a lungul timpului, acestia se vad nevoti sa faca o serie de achzitii, care mai de care mai importante in acest sens.
 

Comunicat de presa Storel Marketplace – cel mai bun loc sa-ti vinzi produsele

News - Comert

Comunicat de Presa publicat de Cristinap Luni, 30 Iulie 2018 13:30

Marketplace Storel - locul in care poti vinde mai usor. Ai comisioane reduse, vizibilitate mare, ajungi exact la clientii potriviti.
 

Parfumul, un "accesoriu" atemporal si o parte importanta a identitatii fiecaruia dintre noi

News - Comert

Comunicat de Presa publicat de Adriana PR Marţi, 10 Iulie 2018 08:57

A avea o tinuta impecabila reprezinta un scop comun atat pentru barbati, cat si pentru femei, insa probabil acest lucru nu mai reprezinta de multa vreme un secret pemtu nimeni. Astfel, ori de cate ori participam la evenimente importante, vrem intotdeauna sa atragem priviri si sa fim apreciati de cei ...
 

Cadourile de lux de la Kalamos.ro, alegerea ideala pentru orice ocazie

News - Comert

Comunicat de Presa publicat de kalamos Marţi, 19 Iunie 2018 10:38

Exista o serie de ocazii speciale unde oferirea de cadouri reprezinta un mod practic prin care ne putem arata afectiunea si aprecierea fata de persoanele cu adevarat importante in viata fiecaruia dintre noi.
 

3 Sampoane natursite de la Charmecosmetics care te vor ajuta sa ai un par sanatos in aceasta vara

News - Comert

Comunicat de Presa publicat de Adriana PR Marţi, 12 Iunie 2018 08:50

Vara este acel sezon care reuseste parca sa ne incurajeze sa petrecem mai mult timp in aer liber, alaturi de persoanele dragi noua si sa ne bucuram de natura inconjuratoare.
 

Pagina 1 din 15

«ÎnceputAnteriorUrmătorSfârşit»

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com