NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Riscul operational si riscul reputational

News - Banci si Asigurari

(Comunicat de Presa) Obiectiv Identificarea tipologiei riscurilor operationale/reputationale, in special cele care vizeaza activitatea din front-office si dezvoltarea abilitatilor necesare desfasurarii activitatii de administrare a riscului operational si a riscului reputational.

Riscul operational si riscul reputational
      

Grup tinta

Personalul din front office, din institutiile financiar-bancare, la nivel de sucursale si agentii, personalul din centrala implicat in activitati de identificare, evaluare, monitorizare si control a riscului, precum si persoanele cu/fara experienta in domeniul financiar-bancar, interesate sa-si dezvolte abilitatile de administrare a riscului.

 

Mod de desfasurare

Programul se va desfasura in sistem ID si va avea durata de 3 luni. Cursantii au posibilitatea sa-si administreze individual timpul de studiu, beneficiind totodata de 2 sedinte de consultatii de cate 2 ore fiecare, acordate de catre experti, conform unui program prestabilit.

 

Conditie de acces

studii superioare sau studenti

 

Tematica

Sesiunea 1: Riscul operational;

Sesiunea 2: Metode de abordare a riscului operational;

Sesiunea 3: Riscul reputational.

 

Lector

Autorul principal al manualului si expertul pentru acest curs este dl. George Constantin, ce are o bogata experienta profesionala ca Senior Risk Manager si Auditor in cadrul CEC Bank. Este trainer in domeniul financiar-bancar de peste 7 ani, fiind implicat in sustinerea unei multitudini de cursuri in cadrul IBR si ASE. A activat ca Trezorier in cadrul ProCredit, BancPost si Risk Manager in cadrul RomPetrol.

 

Perioada

iunie - octombrie 2012 (luna august – vacanta si examinare in luna septembrie 2012)

 

Inscrierile se efectueaza pana la data de 18 iunie 2012.

Lansarea  va avea loc pe data de 20 iunie 2012.

 

Inscrierea este conditionata de achitarea primei rate in contul IBR deschis la Banca Romaneasca SMB: RO 07 BRMA 0700 0708 9470 0000 sau la casieria Institutului Bancar Roman. Pe ordinul de plata va rugam sa specificati numele cursantilor.

 

Programul de formare profesionala la distanta „Riscul operational si riscul reputational” ofera avantajul desfasurarii acestuia la nivel regional: in Bucuresti si in centrele zonale asociate.

 

Informatii

Emanuela Savu – id@ibr–rbi.ro

021 327 50 87, 021 327 50 88, 0748.886.803

fax: 021 327 50 86

 
Riscul operational si riscul reputational

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com