NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Cum aflam care sunt cele mai bune oferte de credite

News - Banci si Asigurari

(Comunicat de Presa) Pentru a gasi cele mai ieftine credite trebuie sa folositi un comparator pentru ofertele de credit ipotecar, credit Prima Casa sau credit nevoi personale precum cel prezent pe moneycenter.ro

Cum aflam care sunt cele mai bune oferte de credite
      

 

Institutiile financiare au in oferta credite pentru persoane fizice care pot varia ca si cost foarte mult, uneori chiar si 10 procente intre cel mai ieftin si cel mai scump credit.

Pentru a gasi cele mai bune oferte de credite trebuie sa folositi un motor de comparatii, precum cel dezvoltat de catre siteul financiar moneycenter.ro, care va ajuta sa comparati toate ofertele de imprumuturi ipotecare, Prima Casa, de nevoi personale cu sau fara ipoteca sau cea mai buna oferta de refinantare.

In cazul unui credit nevoi personale fara garantii imobiliare in lei pe 5 ani, dobanda anuala efectiva (DAE) poate varia de la 10.45% cea mai buna oferta, pana la 23%, mai mult decat dublu. In primul caz, la 20.000 lei imprumutati rambursati in 5 ani 25.496 lei, in timp ce in ultimul caz platiti in total 32.276 lei.

Diferenta dintre cele 2 credite este de aproape 7.000 lei, bani platiti in plus deoarece nu v-ati informat inainte de a accesa un credit.

Diferenta poate creste la mii de euro in cazul unor credite ipotecare pentru achizitie locuinta acordate pe o perioada lunga de timp, de regula 20 sau 30 ani. Daca aveti in derulare credite cu dobanzi ridicate, prin intermediul refinantarii acestora la costuri mai mici, veti plati o singura rata lunara redusa considerabil fata de situatia prezenta.

Despre moneycenter.ro

moneycenter.ro si-a propus sa dezvolte un supermarket financiar al carui scop este de a ajuta consumatorii sa economiseasca.

Cele mai importante sectiuni ale siteului trateaza teme dintre cele mai diverse dar cu un impact semnificativ asupra vierii fiecarui roman: comparatii de credite, carduri de credit, instrumente de economisire-investire si asigurari, listarea celor mai noi promotii si cataloage de produse de pe piata, compararea costurilor pentru abonamentele de telefonie mobila si internet, evidentierea costurilor ascunde ale biletelor low-cost, grila de comisioane a principalilor brokeri precum si compararea cotatiilor valutare existente la banci.

In plus, pe moneycenter.ro puteti gasi cataloagele online ale celor mai importanti comercianti din Romania: Lidl, Altex, Baumax, Dedeman, Domo, emag, Flanco, Obi, Media Galaxy, etc.
Cum aflam care sunt cele mai bune oferte de credite

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com