NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Euribor scade, cursul valutar creste – efect neutru la credite

News - Banci si Asigurari

(Comunicat de Presa) Conform unei analize realizate de catre portalul financiar moneycenter.ro, valoarea atinsa de cotatia valutara leu/euro anuntata vineri de catre BNR este un nou maxim istoric, cursul de schimb de 4,3783 lei pentru un euro fiind cel mai mare din ultimii 20 de ani.

Euribor scade, cursul valutar creste – efect neutru la credite
      

 

Aceasta apreciere a valorii euro vine ca urmare a ultimelor evolutii inregistrate in Romania: anuntata crestere de salarii pentru bugetari, prognozele privind reintrarea in recesiune la sfarsitul primului trimestru din anul 2012, precum si scaderea puternica a investitiilor straine.

Astfel, in luna ianuarie investitiile straine au scazut dramatic la 23 milioane euro, de la 376 milioane euro in perioada precedenta din anul trecut.

Cresterea cursului euro/leu s-a temperat spre sfarsitul zilei de Vineri, 16 martie, ultimul curs valutar online pe piata valutara fiind usor in scadere fata de cotatia anuntata de catre BNR.

Pentru romanii cu credite in valuta aceasta apreciere brusca a euro se va resimti la momentul platii ratei lunare la credit, un curs valutar case schimb mediu situandu-se in jurul valorii de 4.33-4.35 la cumparare si 4.45 la vanzare.

Parca pentru a contrabalansa cresterea cursului euro/leu, ziua de Vineri a adus o noua scadere pentru rata dobanzii Euribor 3m (3 luni), aceasta ajungand la 0,853%.

Despre moneycenter.ro

moneycenter.ro si-a propus sa dezvolte un supermarket financiar al carui scop este de a ajuta consumatorii sa economiseasca.

Cele mai importante sectiuni ale siteului trateaza teme dintre cele mai diverse dar cu un impact semnificativ asupra vierii fiecarui roman: comparatii de credite, carduri de credit, instrumente de economisire-investire si asigurari, listarea celor mai noi promotii si cataloage de produse de pe piata, compararea costurilor pentru abonamentele de telefonie mobila si internet, evidentierea costurilor ascunde ale biletelor low-cost, grila de comisioane a principalilor brokeri precum si compararea cotatiilor valutare existente la banci.

In plus, pe moneycenter.ro puteti gasi cataloagele online ale celor mai importanti comercianti din Romania: Lidl, Altex, Baumax, Dedeman, Domo, emag, Obi, Media Galaxy, etc.
Euribor scade, cursul valutar creste – efect neutru la credite

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com