NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Next lansează un nou episod din serialul "Împreună schimbăm povestea" pentru BCR

News - Banci si Asigurari

(Comunicat de Presa) Next Advertising lansează o nouă campanie în cadrul platformei de comunicare BCR Împreună schimbăm povestea. Noua campanie, care îl are ca personaj central pe un Harap Alb modern, promovează creditul DIVERS BCR.

Next lansează un nou episod din serialul "Împreună schimbăm povestea" pentru BCR
      

Cu toţii suntem la un moment dat puşi să facem faţă greutăţilor, precum eroii din poveştile copilăriei, şi devenim Greuceni, Feţi Frumoşi sau Cosânzene. BCR, cea mai mare bancă din România, ne oferă instrumentele cu care să schimbăm povestea în bine. Aceasta este esenţa noii platforme de comunicare BCR "Împreună schimbăm povestea" lansată de Next Advertising.

După Făt Frumos şi Greuceanu, bine primiţi de către public, a venit rândul lui Harap Alb să-şi ducă planurile la bun sfârşit, cu ajutorul lui BCR. Eroul zilelor noastre are nevoie de bani pentru a-i îndeplini dorinţele domniţei sale, Fata lui Roş Împărat. Lăsat baltă de bunica ochelaristă Ochilă şi de prietenul său Setilă, tânărul Harap Alb îşi îndeplineşte misiunea cu ajutorul creditului DIVERS BCR, obţinut cu numai 3 acte. Iată cum, cu aşa ajutoare, eroilor moderni le e mult mai uşor să treacă cu bine peste orice, decât le-a fost vreodată celor din poveşti.

"Contrastul dintre descrierea de poveste şi imaginile moderne generează umor. Zmeul e autobuzul înţesat de lume, calul e maşina, iar acum Ochilă şi Setilă sunt bunicuţa cu dioptrii enorme şi prietenul sprijinitor de baruri. Ultimul contrast poveste-realitate e, din câte am văzut, cel mai amuzant pentru public din toată seria. E minunat când facem oamenii să râdă, pentru că astfel îi apropiem de mesajul nostru." declară Liviu David, directorul de creaţie al agenţiei Next Advertising.

Campania este declinată în TV, outdoor tradiţional şi de tranzit, online, BTL şi neconvenţional, şi promovează creditul DIVERS BCR, dar este şi un motiv pentru a reaminti clienţilor oportunităţile de creditare pe care banca le oferă.

Echipa care a participat la crearea acestei campanii este următoarea:

Din partea Next Advertising:

Copywriter: Mihaela Neaţu

Group Creative Director: Dan Amariei

Creative Director: Liviu David

Art Director: Cătălin Baciu

Managing Partner: Sorin Popescu

Client Service Director: Wanda Podgurschi

Junior Account Executive: Andreea Gâscă

DTP Manager: Răzvan Baduleţ

Din partea BCR:

Şef departament, Direcţia Marketing: Georgiana Oltenescu

Specialist marketing, Departamentul Publicitate, Direcţia Marketing: Alina Petcu

Director Executiv BCR: Anca Rarău

Din partea casei de producţie Reload Film:

Regizor: Keith English

Producător: Sebastian Tudor

Producător executiv: Traian Ardac

Postproduction manager: Oana Râpeanu

Banca Comercială Română (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, managementului activelor, pensiilor private, a băncilor de locuinţe şi a serviciilor bancare prin telefonul mobil. BCR este banca Nr.1 în România după valoarea activelor (peste 16 mld EUR), banca Nr.1 după numărul de clienţi şi banca Nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principală instituţie cu care fac banking.

Next Advertising este cea mai mare agenţie independentă de publicitate din România. Oferă servicii de media, creaţie, PR, producţie, BTL, online şi are un departament specializat pe CSR şi campanii sociale. Obiectivul agenţiei este acela de a crea campanii eficiente, creative şi cu impact la public. Printre clienţii actuali ai agenţiei Next se numără BCR, Albalact, Biofarm, Deutek, Murfatlar, Sun Plaza, QFort.

Pentru informaţii suplimentare:

Florina Axinia, +40721200431, Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Next lansează un nou episod din serialul "Împreună schimbăm povestea" pentru BCR

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com