NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Institutul Bancar Roman organizeaza, incepand cu luna octombrie 2012, următoarele programe profesion

News - Banci si Asigurari

(Comunicat de Presa) In vederea pregatirii continue in sectorul financiar-bancar, va informam ca Institutul Bancar Roman organizeaza, incepand cu luna octombrie 2012, o noua serie de programe profesionale la distanta

Institutul Bancar Roman organizeaza, incepand cu luna octombrie 2012, următoarele programe profesion
      

Curs cu recunoastere europeana (durata 5 luni: octombrie 2012 – februarie 2013)

- Certificatul Bancar European - emis de EBTN (European Banking & Financial Services Training Association), cel mai solicitat program

Cursuri de formare (durata 3 luni: octombrie 2012 – ianuarie 2013)

§ Strategii de fidelizare a clientilor serviciilor financiare - NOU

§ Riscul operational si riscul reputational - NOU

§ Audit si control intern in activitatea bancara

§ Statistica Economica si Monetara

§ Tranzactiile cu numerar in sistemul bancar

§ Managementul proiectelor de investitii

§ Finantarea IMM-urilor si a microintreprinderilor

§ Comunicare si Negociere

§ Finantarea Comertului International. Modelul EXIMBANK

§ Retail Banking

§ Introducere in Contabilitatea Bancara

§ Standarde Internationale de Raportare Financiara - Standarde Internationale de Contabilitate

§ Activitatea Institutiilor de Credit

§ Creditul Imobiliar – Ipotecar

Cursuri de specializare (durata 5 luni: octombrie 2012 – februarie 2013)

§ Management si Marketing Bancar

§ Analiza Riscului in Activitatea de Creditare

§ Piete Financiare si Operatiuni bancare internationale

Un avantaj major al programelor in sistem la distanta consta in posibilitatea oferita cursantilor de a studia si a acumula cunostinte sub indrumarea unor experti (specialisti din sistemul financiar-bancar), fara a fi nevoiti sa-si intrerupa activitatea profesionala.

Cursantii au posibilitatea sa-si administreze individual timpul de studiu, in cadrul fiecarui program expertii acordand 1- 5 consultatii la clasa, conform unui program prestabilit.

Înscrierile se efectuează pana la data de 11 octombrie 2012.

Lansarea programelor va avea loc în data de 16 octombrie 2012.

 

Amănunte cu privire la derularea programelor şi a procedurilor de înscriere pot fi obţinute consultând web-site-ul IBR la adresa: www.ibr-rbi.ro

Contact:

Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ; id@ibr–rbi.ro,

telefon: 021/327.50.87; 021/327.50.88; 0748.886.803.

fax: 021/327.50.86.

 
Institutul Bancar Roman organizeaza, incepand cu luna octombrie 2012, următoarele programe profesion

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com