NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

De ce este atat de important sa ne echipam autovehiculele cu anvelope de iarna in timpul sezonului

News - Auto Moto

(Comunicat de Presa) Chiar daca iarna din acest an fost una destul de atipica avand in vedere ca zapada ne-a lipsit destul de mult, cert este faptul ca acest lucru nu ar trebui sa ne determina sub nicio forma sa renuntam la anvelopele de iarna, chiar daca conditiile meteo din anumite zile sunt unele specifice primaverii.

De ce este atat de important sa ne echipam autovehiculele cu anvelope de iarna in timpul sezonului
      

Conform legislatiei rutiere aflate in vigoare, anvelopele de iarna nu devin obligatorii decat in momentul in care pe carosabil se regaseste un strat de zapada sau gheata, insa nu trebuie sa uitam de faptul ca iarna este un sezon destul de imprevizibil si nu ar trebui sa ne ia niciodata pe nepregatite, mai ales atunci cand vorbim despre masini. Anvelopele reprezinta in esenta sigura suprafata de contact a masinii cu solul, fapt ce le transforma in elemente componente deosebit de importante pentru siguranta rutiera.

Anvelopele de iarna sunt achizitii care ar trebui intotdeauna tratate cu prioritate in conditiile in care acestea au o influenta majora asupra performantelor unui autovehicul, dar si asupra gradului de siguranta. Dupa cum este si de asteptat, o anvelopa slaba calitativ, poate reprezeneta un real pericol atat pentru sofer si pasageri, precum si pentru ceilalti participanti la trafic. O gama variata de anvelope de iarna de la cei mai buni producatori se pot achizitiona astazi si prin intermediul magazinelor online, astfel ca nu mai este obligatoriu sa se faca numeroase deplasari pana la magazinele fizice atata timp cat stim cu exactitate care sunt anvelopele de care avem nevoie. Iata totusi cateva motive pentru care este important sa purtam intotdeauna anvelope de iarna in sezonul rece in detrimentul celor de vara.

 

Siguranta rutiera la superlativ.

Echiparea autovehiculului cu anvelope de iarna reprezinta practic un mod prin care fiecare participant la trafic poate contribui in mod direct la siguranta rutiera. Anvelopele de iarna sunt create dintr-un cauciuc special, mult mai dur decat cel utilizat in cazul anvelopelor de vara, dispun de un numar de lamele de cauciuc mult mai mare si sunt mult mai pronuntate. Acest aspect transforma aceste anvelope in alegerea ideala in timpul sezonului rece. Utilizarea anvelopelor de vara in conditii de iarna presupune un risc crescut de accidente si poate pune intr-un real pericol viata participantilor la trafic.

 

Performante chiar si in conditii meteo mai putin favorabile.

 

Iarna este un anotimp foarte capricios, in acest lucru probabil ca la ora actuala nu mai reprezinta o noutate pentru nimeni. In acest sens, performantele masinii in astfel de conditii, este un capitol caruia ar trebui sa ii acordam o atentie sporita. Anvelopele de iarna reprezinta acele accesorii care pot asigura un grad de performanta foarte ridicat chiar si in conditiile in care pe carosabil se regaseste un strat de zapada, gheata sau polei. O anvelopa de vara nu ofera aderenta in conditii de iarna si in plus acestea se vor uza prematur avand in vedere ca sunt construite dintr-un cauciuc mai putin dur, astfel ca nu va face fata temperaturilor foarte scazute.
De ce este atat de important sa ne echipam autovehiculele cu anvelope de iarna in timpul sezonului

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com