NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Auto MotoCe regiune a depasit incasari de 2 trilioane de dolari in transporturi servicii de logistica?

News - Auto Moto

Comunicat de Presa publicat de Adrian DLS Luni, 21 Mai 2018 12:06

Piata de logistica si transport se va dubla pana in 2023, declara specialistii. Care este regiunea care a depasit incasarile record de 2 trilioane de dolari in transporturi si servicii de logistica?
 

Tipuri de motoare electrice

News - Auto Moto

Comunicat de Presa publicat de Rares Marţi, 03 Aprilie 2018 09:59

Selectarea corecta a motorului, se face tinand cont de specificul mecanismului de antrenare, conditiile de munca si mediul inconjurator, acestea determinand durata de functionare si fiabilitate a sistemului.
 

Istoria motorului electric

News - Auto Moto

Comunicat de Presa publicat de Andrei Marţi, 27 Martie 2018 21:57

In cele ce urmeaza va voi prezenta cine a inventat motorul electric si cat de importanta este aceasta inventie pentru omenire.
 

UN NOU CONCEPT DE SHOWROOM PENTRU O NOUĂ ERĂ

News - Auto Moto

Comunicat de Presa publicat de Shake Advertising Joi, 08 Martie 2018 11:17

Lexus a inaugurat noul showroom printr-o abordare vizionară a mărcii, spațiul reprezentând materializarea luxului pogresiv.
 

De ce este atat de important sa ne echipam autovehiculele cu anvelope de iarna in timpul sezonului

News - Auto Moto

Comunicat de Presa publicat de anvelostar Luni, 29 Ianuarie 2018 09:46

Chiar daca iarna din acest an fost una destul de atipica avand in vedere ca zapada ne-a lipsit destul de mult, cert este faptul ca acest lucru nu ar trebui sa ne determina sub nicio forma sa renuntam la anvelopele de iarna, chiar daca conditiile meteo din anumite zile sunt unele specifice primaverii ...
 

10 lucruri pe care le ştiam greşit despre anvelopele de iarnă

News - Auto Moto

Comunicat de Presa publicat de Malvina PR Miercuri, 13 Septembrie 2017 11:07

Anvelopele de iarna sunt obligatori cand e zapada pe carosabil, nu neaparat de la 1 Noiembrie, aceasta fiind eficiente la capacitate maxima atunci cand temperatura scade sub 7 grade Celsius.
 

Ce trebuie sa faci pentru a putea vinde masina intr-un timp scurt si la cel mai bun pret?

News - Auto Moto

Comunicat de Presa publicat de Adriana pr Luni, 03 Iulie 2017 09:27

Masinile sunt fara doar si poate unele dintre cele mai confortabile mijloace de transport si mai presus de atat, acestea sunt mereu la indemana noastra. Ce facem insa in conditiile in care autovehiculul pe care il detinem nu ne mai multumeste?
 

Sunt avantajoase serviciile de rent a car?

News - Auto Moto

Comunicat de Presa publicat de ionescuflorin Marţi, 06 Septembrie 2016 13:49

Daca sunteti in cautarea unui raspuns la aceasta intrebare, atunci veti avea posibilitatea de a afla informatii si detalii interesante pe durata acestui articol.
 

The LifeRX. Lansarea noului model Lexus RX și în România, urmează lansării internaționale

News - Auto Moto

Comunicat de Presa publicat de Shake Advertising Marţi, 15 Martie 2016 13:14

Odată cu lansarea primului model în anul 1998, Lexus RX s-a dovedit a fi extrem de apreciat în rândul celor care își doreau confortul unui model sedan premium, combinat cu flexibilitatea unui vehicul sport-utility, îmbinate într-un concept elegant și atrăgător. Îmbinarea liniilor tăioas ...
 

Solutia de criza atunci cand nu ai bani

News - Auto Moto

Comunicat de Presa publicat de Alexandra Nica Joi, 18 Februarie 2016 12:24

Acum poti sa faci rost de un imprumut consistent mult mai rapid. Casele de amanet ofera servicii de amanet autorusime extrem de avantajoase, care te scapa de probleme rapid.
 

Pagina 1 din 8

«ÎnceputAnteriorUrmătorSfârşit»

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com