NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Auto MotoDe ce este atat de important sa ne echipam autovehiculele cu anvelope de iarna in timpul sezonului

News - Auto Moto

Comunicat de Presa publicat de anvelostar Luni, 29 Ianuarie 2018 09:46

Chiar daca iarna din acest an fost una destul de atipica avand in vedere ca zapada ne-a lipsit destul de mult, cert este faptul ca acest lucru nu ar trebui sa ne determina sub nicio forma sa renuntam la anvelopele de iarna, chiar daca conditiile meteo din anumite zile sunt unele specifice primaverii ...
 

10 lucruri pe care le ştiam greşit despre anvelopele de iarnă

News - Auto Moto

Comunicat de Presa publicat de Malvina PR Miercuri, 13 Septembrie 2017 11:07

Anvelopele de iarna sunt obligatori cand e zapada pe carosabil, nu neaparat de la 1 Noiembrie, aceasta fiind eficiente la capacitate maxima atunci cand temperatura scade sub 7 grade Celsius.
 

Ce trebuie sa faci pentru a putea vinde masina intr-un timp scurt si la cel mai bun pret?

News - Auto Moto

Comunicat de Presa publicat de Adriana pr Luni, 03 Iulie 2017 09:27

Masinile sunt fara doar si poate unele dintre cele mai confortabile mijloace de transport si mai presus de atat, acestea sunt mereu la indemana noastra. Ce facem insa in conditiile in care autovehiculul pe care il detinem nu ne mai multumeste?
 

Sunt avantajoase serviciile de rent a car?

News - Auto Moto

Comunicat de Presa publicat de ionescuflorin Marţi, 06 Septembrie 2016 13:49

Daca sunteti in cautarea unui raspuns la aceasta intrebare, atunci veti avea posibilitatea de a afla informatii si detalii interesante pe durata acestui articol.
 

The LifeRX. Lansarea noului model Lexus RX și în România, urmează lansării internaționale

News - Auto Moto

Comunicat de Presa publicat de Shake Advertising Marţi, 15 Martie 2016 13:14

Odată cu lansarea primului model în anul 1998, Lexus RX s-a dovedit a fi extrem de apreciat în rândul celor care își doreau confortul unui model sedan premium, combinat cu flexibilitatea unui vehicul sport-utility, îmbinate într-un concept elegant și atrăgător. Îmbinarea liniilor tăioas ...
 

Solutia de criza atunci cand nu ai bani

News - Auto Moto

Comunicat de Presa publicat de Alexandra Nica Joi, 18 Februarie 2016 12:24

Acum poti sa faci rost de un imprumut consistent mult mai rapid. Casele de amanet ofera servicii de amanet autorusime extrem de avantajoase, care te scapa de probleme rapid.
 

Un scut motor audi a4, la ce poate fi utilizat

News - Auto Moto

Comunicat de Presa publicat de Emil Luni, 08 Februarie 2016 13:33

Un scut pentru motor audi a4 este acea componenta care ii asigura masinii tale cea mai buna protectie motorului, dar si cutiei de viteze
 

Un scut motor citroen jumper, de ce trebuie sa il ai

News - Auto Moto

Comunicat de Presa publicat de Emil Marţi, 26 Ianuarie 2016 15:56

Piesele noi sunt mai scumpe decat cele second hand, insa au mai multe avantaje, pentru ca sunt mai rezistente decat cele la mana a doua. De asemenea, recomandam sa protejati motorul masinii dvs cu produse noi cumparate online de pe siteurile care va ofera garantie si seriozitate!
 

Vino la TopCarsRent!

News - Auto Moto

Comunicat de Presa publicat de ionescuflorin Miercuri, 16 Decembrie 2015 13:28

TopCarsRent ofera o combinatie de neegalat de experienta in industria auto si de stat a solutiilor de inchiriere de masini. TopCarsRent ofera inchiriere de masini cu tehnologia inteligenta de a face afaceri cu companii aeriene, agentii de turism.
 

Asa iti poti plati amenzile de circulatie si cele pentru lipsa rovinietei

News - Auto Moto

Comunicat de Presa publicat de amendaonline Vineri, 11 Decembrie 2015 07:46

In fiecare an, politistii dau aproximativ 3 milioane de amenzi de circulatie celor care incalca legea pe drumurile publice din Romania, insa doar o mica parte din acestea sunt achitate.
 

Pagina 1 din 7

«ÎnceputAnteriorUrmătorSfârşit»

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com