NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi joburi bucuresti si alte locuri de munca.
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Lucrări de pictură semnate de Constantin Ritivoiu expuse între 10-23 aprilie la Galeria Căminul Arte

News - Art si Entertaiment

(Comunicat de Presa) Galeria Căminul Artei a Uniunii Artiștilor Plastici din România găzduiește până în 23 aprilie 2012 expoziția de pictură ”CONTINUITATE...” cu lucrări semnate de Constantin Ritivoiu, expoziție al cărei vernisaj a avut loc marți, 10 aprilie.

Lucrări de pictură semnate de Constantin Ritivoiu expuse între 10-23 aprilie la Galeria Căminul Arte


      

Peisajul la limita dintre două lumi
”În iureșul noilor ambiții ale umanității, într-o istorie care se derulează asemenea unei pelicule cinematografice, într-o continuitate, având conștiința pusă la încercare de numeroase provocări, doresc să potrivesc, ca într-un puzzle, o multitudine de fragmente pentru a pune în evidență o idee, un sens ce însumează, pe lângă realități, și o chintesență de trăiri, nevoi, decepții, optimism și acceptare a vieții, ca un dar ce trebuie păstrat și chiar sporit. (...)
Consecvent firii mele dornice să depășească situațiile neclare, sau pline de neprevăzut, care au alimentat cronofagia unei perioade nebănuit de lungi, m-am îndreptat constant spre natura mereu vie, presărată cu margini de sat.”
Constantin Ritivoiu
Sunteți invitați să vizitați expoziția L-S între orele 11-19.
Adresă: Strada Biserica Enei nr.16 (zona Universitate)

Despre artist:

Constantin Ritivoiu
Născut la Bucuresti, la 19 martie 1947.
Studii: Institutul ”N.Grigorescu”, Facultatea de Arte Plastice, la clasa Prof. Alexandru Ciucurencu.
Membru al Uniunii Artiștilor Plastici din 1986.
Participări la expoziții colective: 1972-2001.
Expoziții personale: Sibiu 1977, București 1990, Köln 1994.
Participări la expoziții în străinătate: Berlin, Praga, Bratislava, Dresda, Belgrad, Varșovia, Dortmund.
Tabere de creație: Tulcea, Galați, Craiova, Calica, Tescani.
Călătorii de studii și documentare: Ungaria, Cehoslovacia, Franța, Elveția, SUA, Germania, Olanda, Grecia, Bulgaria, Israel.
Lucrări de pictură prezente în colecții particulare din țară și străinătate.

A.C.


Share |Lucrări de pictură semnate de Constantin Ritivoiu expuse între 10-23 aprilie la Galeria Căminul Arte

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2014 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com