NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Tavanele false noul trend

News - Arhitectura si Design

(Comunicat de Presa) Cu siguranta va doriti ca locul unde va desfasurati activitatile zilnice sa arate din ce in ce mai bine si sa fie in acelasi timp in ton cu moda.

Tavanele false noul trend
      

Ei bine, pentru a da un strop de culoare locului preferat va recomandam sa optati pentru tavanele VIPCasa false, datorita carora incaperea va fi mai spatioasa, mai luminoasa si va capata un aspect discret si elegant. Cel mai adesea tavanele false se numara printre preferatele publicului datorita designului rafinat si modern, a costurilor reduse si nu in ultimul rand pentru ca sunt utilizate pentru decor. Cu toate ca tavanele false au rolul de a oferi un design deosebit spatiului dumneavoastra, acestea indeplinesc de asemenea o serie de calitati, astfel incat inesteticele crapaturi vor fi ascunse de pe placa de baza si diferentele de inaltime, iar tevile si instalatiile vor deveni invizibile.


De asemenea, tavanele false permit o curatare usoara fiind destul de igienice si sanatoase in acelasi timp si permit totodata reglarea umiditatii atmosferice in incaperile in care sunt montate si au o rezistenta mare in cazul incendiilor. Pe langa criteriile de stabilitate si anduranta de-a lungul timpului si in fata intemperiilor cladirile moderne trebuie sa raspunda si altor cerinte, printre care se numara economia si ecologia. Astfel, cu cat o cladire consuma mai putina energia si sunt investite materiale atat reciclabile, cat si rezistente in timp, cu atat aceasta este mai ecologica.

Izolarea fonica este un al criteriu important al tavanelor false, intrucat sunetele din spatial dumneavaostra vor fi reduse substantial, astfel incat izolarea fonica va avea un nivel mai ridicat, oprind risipirea undelor sonore.

Instalarea unui tavan fals

In primul rand se va curata si trata suprafata impotriva mucegaiului si a ciupercilor, dupa care se se asambleaza cadrul din rafturi din lemn pentru structuri din gips carton, iar in ultima etapa este montata instalatia de iluminat si piesele decorative.

Vipcasa va asigura un montaj rapid si curat, un design deosebit care se potriveste fiecarui loc special pentru fiecare dintre dumneavoastra, fiind extensibil tavanul, nu are miros, nu provoaca alergeni si nu emana substante toxice. De asemenea va asiguram ca durata de viata a unui tavan fals este de peste 35 de ani, iar noi va oferim o garantie de 10 ani. Vipcasa detine diverse modele, asfel incat aveti posibilitatea de a alege intre tavanele false lucioase (tip oglinda), tavanele translucide (luminoase), tavane mate si satinate, tavane imprimate, tavane cer stelat si nu in ultimul rand forme 3D.

 

Frumoase si de efect tavanele false sunt perfecte pentru orice incapere careia doriti sa-i oferiti o noua infatisare, sunt o solutie eficienta pentru plafonul fisurat sau patat fiind extrem de usor de intretinut si un excelent termoizolant. Fiind destinat inca de la inceput doar pentru spatiile de birou, se pare ca a ajuns sa fie din ce in ce mai prezent si in locuinte. Nici nu ar trebui sa ne mire acest lucru, dat fiind faptul ca este o modalitate practica si economica mai ales in amenajarea unei locuinte. Daca v-am facut curiosi va asteptam pe Vipcasa pentru mai multe detalii.

Tavanele false noul trend

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com