NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

La ce se foloseste mana curenta si care sunt avantajele acesteia?

News - Arhitectura si Design

(Comunicat de Presa) Care este rolul mainii curente?

La ce se foloseste mana curenta si care sunt avantajele acesteia?
      

Atunci cand trebuie sa alegem balustrada pentru scarile existente in interiorul locuintei, care are rol atat de protectie, dar si estetic, avem posibilitatea de a alege daca dorim sau nu si acea parte a balustradei care are rol de suport, si anume mana curenta inox.

Care este rolul pe care il are mana curenta?

Balustrada are in principal un rol de protectie atunci cand vorbim de scari, balcoane, terase, care implica diferente de inaltime mai mari de 50 de centimetri, datorita riscului crescut de accidentare.  In schimb, mana curenta are rolul de suport, mai exact, o balustrada fara mana curenta indeplineste strict rolul de protectie, fara a oferi si suport, insa exista cazuri cand se alege strict mana curenta, deci suportul, fara a fi nevoie de protectia oferita de balustrada. Acest lucru se intampla atunci cand mana curenta este montata pe perete, in cazul unei scari si poate fi utilizata atunci cand urcam si coboram scarile.
In cazul alegerii pentru o balustrada de inox cu sticla laminata si securizata, pentru un balcon sau o terasa, nu se doreste de cele mai multe ori sa se monteze impreuna cu o mana curenta ginox, datorita faptului ca se doreste a fi doar o balustrada cu un aspect estetic desavarsit, datorita faptului ca este alcatuita doar din sticla si structura de prindere. 
Pe scurt, termenul de mana curenta defineste partea superioara a balustradei, cea de care ne sprijinim in momentul in care stam sau o folosim ca suport in momentul in care circulam, si este folosita in cazul scarilor, teraselor sau al balcoanelor.
Aceste elemente pot fi utilizate atat in interiorul, cat si in exteriorul locuintelor sau al cladirilor, si atunci cand vorbim despre mana curenta inox, avem posibilitatea de a fi montate cu sau fara insertii de lemn de stejar. Atunci cand se opteaza si pentru aceasta optiune, trebuie stiut faptul ca lemnul ofera o senzatie placuta la atingere si de asemenea datorita naturaletii de care da dovada lemnul,poate da spatiului o nota de originalitate si eleganta.
Pretul pentru mana curenta inox poate varia in functie de:
- dimensiunile disponibile,  care poate varia avand lungimi intre 70 si 200 de centimetri, si este prins in doi suporti
- tipuri si nuante de lemn, mana curenta putand fi executata din lemn de stejar, iar finisarea poate fi facuta in diferite nuante.
- tipuri de suporti, care sunt executati din inox si exista mai multe variante disponibile
- tipuri de finisaje, disponibile in doua variante pentru terminarea mainii curente, si anume, cap drept si cap curbat.

Cum se curata o mana curenta de inox?

Fiind o alegere extrem de populara pentru confectionarea de balustrade si maini curente, inoxul este foarte durabil, dar si neutru, in sensul ca se potriveste aproape cu orice stil de design, dar este si foarte usor de curatat. Astfel, mana curenta va trebui curatata destul de frecvent, datorita faptului ca intra frecvent in contact cu mainile, dar acest lucru se poate realiza foarte usor cu ajutorul unei solutii de apa si otet in cantitati egale, ce este pulverizata si apoi stearsa cu o carpa moale, dar la fel de bine poate fi folosita apa si sapun, care necesita clatire pentru a nu exista riscul de a se forma pete pe suprafata mainii curente.

La ce se foloseste mana curenta si care sunt avantajele acesteia?

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com