NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Arhitectura si DesignGardurile din beton de la Petrifalean, alegerea ideala pentru siguranta locuintei tale

News - Arhitectura si Design

Comunicat de Presa publicat de petrifalean Vineri, 16 Februarie 2018 12:07

Locuintele reprezinta acele spatii care reusesc de fiecare data sa ne ofere un sentiment de securitate dar si confort, fapt pentru care acestea sunt considerate drept unele dintre cele mai importante investitii pe care le facem de-a lungul vietii.
 

Tavanul extensibil, un obiect de arhitectura autentic?

News - Arhitectura si Design

Comunicat de Presa publicat de Andrei Miercuri, 07 Februarie 2018 16:59

Inovatiile tehnologice ale zilelor noastre provoaca de departe oamenii moderni pentru a-si redecora propriile imobile dupa bunul plac, indiferent ca este vorba de un stil arhitectural complex, sau dupa caz de un anumit curent traditional.
 

Ce trebuie sa faci pentru a alege cele mai potrivite usi pentru interior?

News - Arhitectura si Design

Comunicat de Presa publicat de Adriana pr Vineri, 30 Iunie 2017 09:46

Exista o serie de achizitii importante pe care fiecare dintre noi trebuie sa le faca pentru locuinta si printre acestea se numara si usile de interior.
 

Daca outfit-ul tau are nevoie de un croitor, de ce nu si casa ta? Kuma este solutia pentru o casa ta

News - Arhitectura si Design

Comunicat de Presa publicat de Rodica Velican Joi, 18 Mai 2017 10:45

 

Kuma aduce designul modern in baia ta

News - Arhitectura si Design

Comunicat de Presa publicat de Rodica Velican Vineri, 10 Martie 2017 14:30

 

Inaltimea cosului de fum

News - Arhitectura si Design

Comunicat de Presa publicat de romulus Luni, 09 Mai 2016 18:06

Beneficiarii curatarii cosurilor de foc se intreaba si ii intreaba de multe ori pe specialisti, care este inaltimea pe care trebuie sa o aiba un cos de fum. In functie de care este puterea focarului, de necesarul tirajului precum si de inaltimea sa utila, se poate determina de catre specialisti , ...
 

Press Release - Le Rêve du Michou

News - Arhitectura si Design

Comunicat de Presa publicat de Le Reve du Michou Vineri, 11 Decembrie 2015 13:25

Le Rêve du Michou țintește către stele cu noua sa Colecție Capsulă STARDUST, o colecție luminoasă și delicată, împrumutând din strălucirea prafului de stele
 

forFITOUT isi mareste echipa

News - Arhitectura si Design

Comunicat de Presa publicat de Andra Birladeanu Marţi, 17 Martie 2015 13:36

forFITOUT - companie specializată în livrarea proiectelor la cheie de amenajare interioară a spațiilor de birouri, spațiilor hoteliere, comerciale și rezidențiale își mărește echipa în 2015 cu un membru important, oferind clienților servicii la cheie și integrate. Astfel, din martie ...
 

Idei de organizare a camerei de zi

News - Arhitectura si Design

Comunicat de Presa publicat de Andreea Barangha Vineri, 28 Noiembrie 2014 17:33

Sa organizam o camera de zi potrivita pentru orice tip de activitate poate parea mai dificil decat pare, mai ales cand trebuie sa luam decizii pentru toti membrii familiei.
 

Cum amenajezi o bucatarie de vis

News - Arhitectura si Design

Comunicat de Presa publicat de Andreea Barangha Vineri, 28 Noiembrie 2014 17:14

Elementele necesare pentru o bucatarie trebuie sa fie practice si utile in acelasi timp. Putem gasi un echilibru intre partea estetica si cea utila, prin alegerea unor modele de bucatarie potrivite pentru stilul nostru de viata.
 

Pagina 1 din 3

«ÎnceputAnteriorUrmătorSfârşit»

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com