NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Marketplace Storel – Devino furnizor si ai comisioane mici

News - Afaceri

(Comunicat de Presa) Comisioane mici pentru furnizorii de pe Storel Marketplace

Marketplace Storel – Devino furnizor si ai comisioane mici
      

(NewPressRelease.com/ComunicatDePresa)

Dezvolta-ti afacerea pe Marketplace Storel. Intr-o societate competitiva, e dificil sa te dezvolti ca si seller. Dar pe Storel Marketplace, lucrurile stau altfel. Ai comisiane mici ca sa reusesti sa iti cresti afacerea si sa iti promovezi produsele in mod avantajos.

Peste 1200 de categorii te asteapta pe Storel. Fie ca vinzi electrocasnice, electronice, drujbe sau motocoase, gasesti locul potivit pentru a face vizibile produsele tale. Nu ezita sa te inscrii pe Marketplace Storel si sa devii seller de succes. Iata ce avantaje ai daca devii furnizor membru pe Storel Marketplace.

Comisioane mici pe meritul tau

Iti oferim comisioane care scad proportional cu performanta ta in platforma virtuala. Pe masura ce evoluezi ca si seller, ai sansa sa platesti mai putin. Credem ca fiecare comerciant sau furnizor merita incurajat. Si pentru ca in mediul online competitia e acerba, e important sa ai oportunitati sa te dezvolti.

Storel Marketplace iti ofera un sistem echitabil de reducere a comisioanelor. In plus, nici nu mai trebuie sa platesti costuri de inventariere. Ai toate produsele intr-un loc si le poti monitoriza dupa bunul plac.

Ai control asupra produselor tale

Stim cat de important este sa ai control asupra produselor tale. Poate decizi sa scoti din stoc produse care nu mai sunt in sezon. Sau poate te gandesti sa incerci o alta strategie de vanzare. Indiferent care e motivul tau, pe Storel ai deplin control asupra produselor tale.

Transparenta este cuvantul care ne caracterizeaza. De aceea, odata inscris ca si seller, poti sa fii sigur ca stii mereu ce se intampla cu produsele tale. Tu alegi ce anume vrei sa vinzi si cand. Fie ca ai un stoc ramas de unelte si ustensile pentru gradina sau vrei sa comercializezi o linie de produse cosmetice sau produse de ingrijire corporala, pe Storel, poti sa le vinzi si sa le monitorizezi constant.

Ai promovare publicitara pentru produsele tale

Pe Storel Marketplace, ai sansa sa iti faci vizibile produsele acelor potentiali clienti. Mai mult, noi iti oferim campanii publicitare performante pentru ca tu sa poti beneficia de vizibilitate in mediul online. Produsele tale se pot vinde mult mai usor daca te faci auzit acolo unde esti si ascultat.

Prin intermediul campaniilor publicitare performante, beneficiezi de vizibilitate exact pentru ofertele si promotiile la produsele si stocurile pe care vrei sa le comercializezi. Nu ezita sa te inscrii pe Storel si sa faci toti pasii pentru a ajunge un seller de succes.

Vinde orice stoc ai

Nu te restrictionam daca devii seller pe Storel. Chiar daca ai o afacere mixta, poti sa vinzi si produse de modelare corporala si ingrijire, dar si roboti de bucatarie, electrocasnice, drujbe si motocoase. Tu alegi ce vrei sa vinzi. Noi doar iti facem produsele vizibile clientilor care sunt interesati de ele.

Produsele tale sunt sortate corespunzator in cele peste 1200 de categorii, astfel incat te vei descurca usor sa le monitorizezi. Fie ca ai accesorii vestimentare sau produse auto-moto, esti sigur ca le poti vinde cu succes pe Storel Marketplace.

Mai multe detalii pe: https://www.storel.ro/
Marketplace Storel – Devino furnizor si ai comisioane mici

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com