NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Happy Tour, cea mai populara agentie de turism cauta event manager

News - Afaceri

(Comunicat de Presa) Agentia de turism Happy Tour, una dintre cele mai cunoscute agentii de turism din Romania, aniverseaza 21 de ani de cand si-a inceput activitatea in acest sector, si anume serviciile turistice.

Happy Tour, cea mai populara agentie de turism cauta event manager


      

(NewPressRelease.com/ComunicatDePresa) Agentia de turism Happy Tour, una dintre cele mai cunoscute agentii de turism din Romania, aniverseaza 21 de ani de cand si-a inceput activitatea in acest sector, si anume serviciile turistice.

 

Specializata in principal pe turismul de afaceri, si fiind principalul furnizor de acest tip pe servicii de pe piata locala, HappyTour isi doreste sa isi largeasca echipa avand disponibil un post de Corporate Events Planner.

 

Candidatul ideal pentru compania Happy Tour

 

Toti cei care isi doresc sa faca parte din echipa Happy Tour Romania trebuie sa aiba o experienta dovedita in aceasta activitatea de oragnizare de evenimente, experienta de cel putin 3 ani, iar o diploma de studii superioare in domeniul turismului constituind un avantaj fara echivoc.

 

Deoarece una dintre activitatile principale ale agentiei Happy Tour este organizarea de evenimente pentru mediul de afaceri, precum conferinte, congrese, activitati de team-building sau intalniri de vanzari, candidatul ideal pentru un astfel de post trebuie sa fie un foarte bun cunoscator al locatiilor din Romania, hoteluri, saloane de evenimente si alte spatii destinate exclusiv organizarii de evenimente.

 

Viitorul angajat al companiei HappyTour va lucra direct cu clientii corporate si trebuie sa aiba cunostinte avansate de limba engleza si o capacitate foarte buna de comunicare si organizare, abilitati extrem de necesare cand vine vorba de acest tip de activitate orientata exclusiv catre mediul de afaceri si cu clienti provenind din acest mediu.

 

Printre responsabilitatile acestui post se afla si intocmirea ofertelor si a programelor cele mai potrivite in acord cu cerintele clientilor dar si subcontractarea de servicii de la furnizorii stabiliti, si asistenta pentru buna desfasurare a unui eveniment organizat de agentia Happy Tour.

 

Un eveniment corporate care este de succes presupune sa alegi fiind informat si sa ai siguranta ca cel ce se va ocupa de evenimentul tau de afaceri este cel mai bun in acest domeniu.

 

Cei care aleg sa lucreze pentru compania Happy Tour trebuie sa stie ca aceasta se bazeaza pe o echipa cu o experienta de peste 20 de ani in organizarea acestor evenimente si ca daca doresc sa faca parte din aceasta echipa trebuie sa dovedeasca acest lucru dand dovada de implicare fara reserve, orientare catre client si un foarte bun spirit de echipa.

 

 

Deci, daca te afli in aceasta postura, sau cunosti persoanele potrivite, nu ezita sa contactezi agentia Happy Tour si sa faci parte din elita serviciilor de organizare evenimente corporate din Romania.

 

Happy Tour

Strada Polona 68-72, Receptia 2, Etaj 4, Sector 1 Bucuresti

Telefon: (+40) 21 307 06 00

Email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Share |Happy Tour, cea mai populara agentie de turism cauta event manager

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com