NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi joburi bucuresti si alte locuri de munca.
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Site-urile Agriaffaires si Europe-Machinery cuprind peste 100 000 de anunturi din ianuarie 2010

News - Afaceri

(Comunicat de Presa) Site-urile Agriaffaires si Europe-Machinery va ofera o alegere simpla si variata, peste 20.000 de anunturi de tractoare industriale,

Site-urile Agriaffaires si Europe-Machinery cuprind peste 100 000 de anunturi din ianuarie 2010


      

Site-urile Agriaffaires si Europe-Machinery (newpressrelease) au aparut pe piata in anul 2000 si pe parcurs a 10 ani de activitate si-au imbunatatit gama echipamentelor agricole si echipamentelor pentru lucrari publice, si pana in prezent ofera servicii specialistilor in utilaje de constructii precum si profesionistilor din agricultura.

Pe site-ul Agriaffaires puteti gasi materiale de recoltă adaptate cerintelor voastre precum : maşină de cules via, tractoare de încălecat , materiale de recoltă precum, material cultivator sfeclă, combină de secerat şi accesorii , maşină de însilozat şi accesorii ect.

Totodata se pot gasi foarte usor peste 20 000 de anunturi despre tractoare industriale, statie de beton, tractoare viticole, tractoare de incalecat si tractoare fructiere, macarale , utilaje forestiere.

Site-urile Agriaffaires si Europe-Machinery au fost fondate in anul 2000 si de atunci nu au incetat sa inoveze pe parcursul celor 10 ani de activitate, ele ofera un adevarat serviciu profesionistilor din agricultura si specialistilor in utilaje de constructii

Share |Site-urile Agriaffaires si Europe-Machinery cuprind peste 100 000 de anunturi din ianuarie 2010

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2014 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com