NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

AfaceriCare sunt modalitatile de atragere a clientilor intr-un numar cat mai ridicat in cadrul programelor

News - Afaceri

Comunicat de Presa publicat de Rares Vineri, 19 Ianuarie 2018 11:17

Programele de marketing afiliat care sunt desfasurate in acest moment in Romania permit atragerea de clienti intr-un ritm care nu este atat de avantajos pentru afiliati. Astfel, acestia trebuie sa astepte o perioada destul de indelungata pentru a culeg roadele muncii depuse.
 

Cat de importanta este comunicarea in cresterea nivelului de reusita in marketingul afiliat?

News - Afaceri

Comunicat de Presa publicat de Rares Joi, 21 Decembrie 2017 08:47

 

Cum stapanim limbajul corpului in cadrul unui interviu?

News - Afaceri

Comunicat de Presa publicat de Corina Popescu Vineri, 08 Decembrie 2017 10:13

Intr-o lume din ce in ce mai digitala, importanta comunicarii fata in fata si a limbajului corpului este usor de trecut cu vederea. In cadrul unui interviu, limbajul corpului poate avea un rol decisiv.
 

De ce sa utilizezi flyer-ul atunci cand vrei sa promovezi un serviciu sau un produs?

News - Afaceri

Comunicat de Presa publicat de maximtipar Vineri, 24 Noiembrie 2017 10:42

Chiar daca lumea moderna in care traim si tehnologiile de ultima ora ne permit astazi sa facem promovare serviciilor si produselor comericalizate mult mai simplu, cert este faptul ca de cele mai multe ori, este mult mai eficient sa se incerce o alternare a modalitatilor de promovare online cu cele o ...
 

Conferința Great People Inside: HR (R)Evolution

News - Afaceri

Comunicat de Presa publicat de Andreea Spanily Vineri, 29 Septembrie 2017 15:54

Conferința Great People Inside: HR (R)Evolution, ce va avea loc pe 11 și 12 octombrie la Hotel Kronwell, Brașov, România, va genera discuții interesante și provocatoare despre amploarea schimbărilor tehnologice actuale, efectele acestora asupra locurilor de muncă și implicațiile pentru dom ...
 

Cum poti vinde rapid si eficient un produs sau un serviciu?

News - Afaceri

Comunicat de Presa publicat de negociat Luni, 10 Iulie 2017 10:20

Vanzarea unui serviciu sau a unui produs a devenit un lucru mult mai simplu gratie tehnologiilor, dar mai ales gratie Internetului.
 

VINURILE DE LA DOMENIILE PANCIU CUCERESC LUMEA!

News - Afaceri

Comunicat de Presa publicat de Institutul de Relatii Internationale si Cooperare Economica Luni, 03 Iulie 2017 11:27

DOMENIILE PANCIU au devenit în ultima perioadă cel mai titrat producător de vinuri din România, reuşind să cucerească cu vinurile liniştite şi efervescente produse la Ţifeşti, între frumoasele coline ale Vrancei, poziţii de varf la principalele competiţii mondiale şi naţionale.
 

''The world is changing fast and you cannot succeed if you’re not into digital'' Customer Care Confe

News - Afaceri

Comunicat de Presa publicat de Andrei Luni, 15 Mai 2017 11:29

Pe 5 și 6 aprilie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, a avut loc cea de-a 14-a ediție a Customer Care Conference & Expo, cea mai importantă conferință de acest tip din Europa de Est. Conferința a reunit peste 250 de specialiști în domeniul contact centerelor, atât de pe plan local cât ...
 

Happy Tour, cea mai populara agentie de turism cauta event manager

News - Afaceri

Comunicat de Presa publicat de Neculai Daniel Miercuri, 08 Februarie 2017 17:56

Agentia de turism Happy Tour, una dintre cele mai cunoscute agentii de turism din Romania, aniverseaza 21 de ani de cand si-a inceput activitatea in acest sector, si anume serviciile turistice.
 

Customer Care Conference, prima data in Iasi, influenteaza abordarile industriei locale

News - Afaceri

Comunicat de Presa publicat de Andrei Marţi, 22 Noiembrie 2016 16:37

Pe 10 octombrie a avut loc prima editie Customer Care Conference Iasi, desfasurata la Camera de Comert si Industrie. Evenimentul face parte din seria conferintelor Customer Care, reprezentand cea de-a 15-a editie de la debut si constituie, pentru industrie, cea mai influenta platforma educativa si d ...
 

Pagina 1 din 26

«ÎnceputAnteriorUrmătorSfârşit»

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com