NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

AfaceriSoluţie pentru șomeri – lucru la domiciliu

News - Afaceri

Comunicat de Presa publicat de haxxu Vineri, 01 Martie 2019 10:12

Aţi depus sute şi mii de CV-uri la zeci de firme, de la care aşteptaţi, cu sufletul la gură un răspuns care nu mai vine?
 

Ai toate informatiile utile ca sa termini un curs de GDPR

News - Afaceri

Comunicat de Presa publicat de Elena Dobre Marţi, 12 Februarie 2019 13:52

Scopul unui curs de GDPR este de a reglementa maniera in care datele cu caracter personal ce apartin cetatenilor din spatiul Uniunii Europene sunt foarte bine protejate de companii
 

Servicii de dezinsectie profesionale oferite de o firma specializata din Bucuresti

News - Afaceri

Comunicat de Presa publicat de Alexandra Nica Joi, 24 Ianuarie 2019 12:50

Pentru o lucrare de dezinsectie eficienta este neaparat necesar sa apelezi la o firma autorizata din domeniul DDD. Vezi mai multe detalii legate de procesul de dezinsectie.
 

Avocat dreptul comercial Bucuresti

News - Afaceri

Comunicat de Presa publicat de Luca Cristea Luni, 07 Ianuarie 2019 14:49

Fiecare antreprenor din Bucuresti, se confrunta mai devreme sau mai tarziu, cu situatii neprevazute.
 

Czuri in care poti beneficia de servicii juridice

News - Afaceri

Comunicat de Presa publicat de haxxu Marţi, 27 Noiembrie 2018 22:17

In societatea de astazi, furnizarea de servicii juridice calificate, reprezinta un domeniu de activitate extrem de cautat. Sa vedem cine poate oferi servicii juridice.
 

Marketplace Storel – Devino furnizor si ai comisioane mici

News - Afaceri

Comunicat de Presa publicat de Cristinap Vineri, 24 August 2018 13:29

Comisioane mici pentru furnizorii de pe Storel Marketplace
 

DDDNord – o firma de deratizare din Bucuresti

News - Afaceri

Comunicat de Presa publicat de Alexandra Nica Luni, 06 August 2018 10:49

Ai nevoie de o firma care preseteaza servicii DDD si detine toate autorizatiile necesare ? Vezi profilul companiei DDDNord, din Bucuresti!
 

Comunicat de presa Este argintul o investiție bună? 8 motive pentru a investi ACUM în argint

News - Afaceri

Comunicat de Presa publicat de roxannes Vineri, 20 Iulie 2018 14:13

Dacă vorbim despre argint, India este cu siguranță locul de unde trebuie să pornim. Referindu-ne la tradiție și obiceiuri, India a fost și este locul în care oamenii pun foarte mare preț pe metalele prețioase cum sunt aurul și argintul. Dintre toate metalele prețioase, argintul - datorit ...
 

Ai un magazin care functioneaza in sfera ecommerce? Iata de ce ai nevoie de cele mai bune servicii

News - Afaceri

Comunicat de Presa publicat de xcurier Joi, 24 Mai 2018 09:21

A avea o afacere pe Internet nu mai este un lucru la fel dificil cum era odinioara avand in vedere ca la ora actuala lansarea unui proiect online se poate face foarte simplu dat fiind faptul ca in acest sens este necesar sa se urmeze cativa pasi simpli dar importanti.
 

Până în anul 2025, 95% dintre interacțiunile cu clienții vor fi susținute de tehnologii de tip intel

News - Afaceri

Comunicat de Presa publicat de Andrei Vineri, 04 Mai 2018 16:00

Pe 18 și 19 aprilie, la Biavati Events București, a avut loc Customer Care Conference & Expo, cea mai importantă conferință de acest tip din Europa de Est. Conferința a reunit peste 250 de specialiști în domeniul contact centerelor, atât de pe plan local cât și internațional, din domenii ...
 

Pagina 1 din 27

«ÎnceputAnteriorUrmătorSfârşit»

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com