NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Administratie PublicaScavolini - cea mai bine vanduta bucatarie din Italia, acum mai aproape de tine

News - Administratie Publica

Comunicat de Presa publicat de Rodica Velican Joi, 18 Mai 2017 10:08

 

Vegra Info – aniversare 5 ani ca Reseller Autorizat SOLIDWORKS în România!

News - Administratie Publica

Comunicat de Presa publicat de Maria Marcu Luni, 05 Decembrie 2016 14:16

Vegra Info – aniversare 5 ani ca Reseller Autorizat SOLIDWORKS în România! Luna decembrie este o lună aniversară pentru compania Vegra Info: sărbătorim 5 ani ca Reseller Autorizat SOLIDWORKS în România!
 

AUDITECO Global Environmental Services, membru Institute of Environmental Management and Assessment

News - Administratie Publica

Comunicat de Presa publicat de stefan Joi, 24 Noiembrie 2016 17:46

AUDITECO GES, o importantă companie de consultanță și audit în domeniul protecției mediului pe piața din România, cu o activitate de peste 20 de ani, are plăcerea să anunțe că, în noiembrie 2016, a devenit membră a prestigioasei organizații IEMA (Institute of Environmental Management ...
 

EUROPAfest 2017 lanseaza Jeunesses International Music Competition Dinu Lipatti

News - Administratie Publica

Comunicat de Presa publicat de jmEvents Joi, 27 Octombrie 2016 16:18

In perioada 13 - 20 mai 2017 are loc concursul de flaut.
 

Dupa ani de dezbateri, Legea economiei sociale a fost votata!

News - Administratie Publica

Comunicat de Presa publicat de ADV Romania Miercuri, 01 Iulie 2015 12:06

Institutul de Economie Sociala din cadrul Fundatiei pentru Dezvoltarea Societatii Civile, Reteaua Intreprinderilor Sociale de Insertie - RISE Romania, Fundatia “Alaturi de Voi” Romania, Uniunea Nationala a Caselor de Ajutor Reciproc ale Salariatilor UNCARS si Federatia CARP Omenia va anunta ca i ...
 

EUROPAfest Summer Edition lanseaza Summer Music Academy Sinaia 2015

News - Administratie Publica

Comunicat de Presa publicat de jmEvents Joi, 19 Martie 2015 23:02

Intre 16 – 29 Iulie 2015, la Sinaia, are loc EUROPAfest Summer Edition, eveniment patronat de Casa Regala, care include concerte de muzica clasica si jazz dedicate publicului larg si ateliere de maiestrie muzicala, adresate artistilor care-si doresc o cariera de succes.
 

80 la suta dintre companii cred ca ofera un customer service de succes, in timp ce doar 8 la suta di

News - Administratie Publica

Comunicat de Presa publicat de Andrei Marţi, 18 Noiembrie 2014 10:19

Expo Media a organizat in data de 6 noiembrie 2014 cea de-a sasea editie a conferintei de business centrata pe fidelizarea, atragerea si retentia clientilor, “Customer Experience Forum 2014”, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.
 

Social media surclaseaza comunicarea clasica de marketing in relatia client-brand

News - Administratie Publica

Comunicat de Presa publicat de Andrei Joi, 13 Noiembrie 2014 17:32

Expo Media organizeaza cel mai important eveniment cu tematica atragerii si fidelizarii clientilor, a sasea editie a “Customer Experience Forum 2014”, in data de 6 noiembrie 2014, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.
 

A.J.O.F.M. Vaslui lansează website-ul www.proiectcompetent.ro

News - Administratie Publica

Comunicat de Presa publicat de vasiliu Vineri, 10 Octombrie 2014 14:50

PROIECT: “CompEtent-dezvoltarea competenţelor angajaţilor SPO pentru creşterea Calităţii şi Eficienţei serviciilor furnizate” – POSDRU /124 /4.2/S/130703
 

NOUL PRESEDINTE AL GRUPULUI PARLAMENTAR PPDD ESTE SENATORUL IONEL AGRIGOROAEI

News - Administratie Publica

Comunicat de Presa publicat de Institutul de Relatii Internationale si Cooperare Economica Miercuri, 02 Iulie 2014 10:10

Din 1 iulie 2014 conducerea Partidului Poporului Dan Diaconescu revine unui nou vice-Presedinte la nivel national: senatorul Ionel Agrigoroaei. Acesta si-a anuntat prioritatile mandatului centrate pe refacerea economiei nationale si mai bunul dialog cu alegatorii.
 

Pagina 1 din 6

«ÎnceputAnteriorUrmătorSfârşit»

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com