NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Comunicate de Presa - Comunicat - Conferinte - Evenimente Cluj - Relatii publice


Ai nevoie de condimente si alimente conservate? Alege distribuitor Horeca

Comunicat de Presa publicat de Luca Cristea Joi, 21 Februarie 2019 09:58

Compania de distributie Horeca este un furnizor de produse alimentare de la principalii producatori romani si internationali.
 

Designul de ambalaj reușit, mai mult decât publicitate

Comunicat de Presa publicat de haxxu Marţi, 19 Februarie 2019 08:40

Imaginea vinde. Acest lucru este clar. Așadar un ambalaj bine realizat poate face diferența.

Imbraca-ti telefonul in huse personalizate

Comunicat de Presa publicat de Rares Joi, 14 Februarie 2019 12:26

Momentul achizitionarii primului smartphone din viata ta este probabil unul pe care nu il vei uita cu usurinta.
 

Ai toate informatiile utile ca sa termini un curs de GDPR

Comunicat de Presa publicat de Elena Dobre Marţi, 12 Februarie 2019 13:52

Scopul unui curs de GDPR este de a reglementa maniera in care datele cu caracter personal ce apartin cetatenilor din spatiul Uniunii Europene sunt foarte bine protejate de companii

Pereti mulati pentru constructii moderne

Comunicat de Presa publicat de Luca Cristea Marţi, 12 Februarie 2019 10:59

In prezent, dezvoltarea urbana si reconstructia facilitatilor existente se axeaza pe construirea de cladiri inalte si constructia de structuri subterane utilizand metoda cu pereti mulati.
 

Ce este un tavan extensibil ?

Comunicat de Presa publicat de Andrei Luni, 11 Februarie 2019 16:14

Tavanele extensibile sunt folosite tot mai des în scopul înfrumuseţării şi al îmbunatăţirii calităţii oricărui spaţiu, cu alte cuvinte este un accesoriu util în orice încăpere.

Sedintele de electrostimulare la pret mic au acelasi efect?

Comunicat de Presa publicat de Elena Dobre Vineri, 08 Februarie 2019 15:32

Nu doar ca beneficiati de economii considerabile la tratamentele prin electrostimulare, dar veti putea obtine si rezultate vizibile intr-un timp foarte scurt
 

Pagina 1 din 569

«ÎnceputAnteriorUrmătorSfârşit»

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com