NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Comunicate de Presa - Comunicat - Conferinte - Evenimente Cluj - Relatii publice


Scary Halloween sau Glow Halloween? Palete machiaj care nu te vor dezamăgi

Comunicat de Presa publicat de haxxu Miercuri, 14 Noiembrie 2018 21:52

Cu siguranță nu de puține ori s-a întâmplat ca în timpul unei petreceri sa constați că machiajul nu mai seamănă deloc cu cel din momentul în care ai ieșit din casă, fardurile de la ochi se șterg, fardul din obraz nu mai există, iar rujul rămâne doar o pată a ceea ce era inițial. I ...
 

De la business la brand

Comunicat de Presa publicat de Luca Cristea Miercuri, 14 Noiembrie 2018 17:17

Orice firma sau forma de business are la un moment dat nevoie de trecerea la brand. Care este diferenta? Un business defineste activitatea sau prosul tau, in timp ce brandul este conturat de clientii pe care ii ai.

Tavane false – amenajari cu bun gust in timpul cel mai scurt

Comunicat de Presa publicat de Wolfie Marţi, 13 Noiembrie 2018 20:31

Printre alternativele de reconditionare a spatiului de locuit, se numara si tavanele false, niste solutii la indemana atunci cand ne confruntam cu plafoane cu imprefectiuni, care necesita vopsire si intretinere de urgenta.
 

Vrei sa cumperi tabla zincata la super pret? Mesteru Manole e solutia!

Comunicat de Presa publicat de andrei Marţi, 13 Noiembrie 2018 09:47

Tabla zincata este un tip de material metalic utilizat in constructii, care este supus unui tratament special, in scopul de a deveni mai rezistent

SHAWN MENDES A PURTAT TOMMY HILFIGER TAILORED ÎN TIMPUL PERFORMĂRII SALE DIN CADRUL VICTORIA’S SECRE

Comunicat de Presa publicat de Shake Advertising Luni, 12 Noiembrie 2018 17:22

SHAWN MENDES A PURTAT TOMMY HILFIGER TAILORED ÎN TIMPUL PERFORMĂRII SALE DIN CADRUL VICTORIA’S SECRET FASHION SHOW 2018
 

SHAWN MENDES A PURTAT TOMMY HILFIGER TAILORED ÎN TIMPUL PERFORMĂRII SALE DIN CADRUL VICTORIA’S SECRE

Comunicat de Presa publicat de Shake Advertising Luni, 12 Noiembrie 2018 17:22

SHAWN MENDES A PURTAT TOMMY HILFIGER TAILORED ÎN TIMPUL PERFORMĂRII SALE DIN CADRUL VICTORIA’S SECRET FASHION SHOW 2018

Geci Pierre Cardin pentru barbatii eleganti si autonomi

Comunicat de Presa publicat de haxxu Luni, 05 Noiembrie 2018 22:07

Pierre Cardin a modelat stilul de viata a milioane de oameni din intreaga lume. Istoria unui brand are in spatele sau un drum lung, iar in spatele succesului se afla munca grea a creatorului sau.
 

Pagina 1 din 560

«ÎnceputAnteriorUrmătorSfârşit»

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com