NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Comunicate de Presa - Comunicat - Conferinte - Evenimente Cluj - Relatii publice


ZENDAYA ESTE NOUL AMBASADOR GLOBAL AL BRANDULUI TOMMY HILFIGER WOMENSWEAR

Comunicat de Presa publicat de Shake Advertising Miercuri, 17 Octombrie 2018 12:38

Zendaya o să apară într-o campanie globală multimedia pentru colecția colaborativă ‘TommyXZendaya’, creată în parteneriat cu Tommy Hilfiger. Atât colecția, cât și campania vor fi lansate internațional în primăvara anului 2019
 

Fard de obraz cu vitamine A, C, E si minerale

Comunicat de Presa publicat de haxxu Luni, 15 Octombrie 2018 16:58

Am umblat prin diverse magazine de profil si am luat la testat fardurile de obraz, fie ele lichide, pudra sau gel. Mi le-am aplicat pe fiecare in parte, tocmai pentru a sesiza ce diferenta ar fi intre modul in care arat si schimbarea data de aceste produse. Unele mi s-au potrivit, altele mi-au trans ...

Tot ce trebuie sa stii despre tabla neagra striata gasesti in acest articol specializat

Comunicat de Presa publicat de andrei Joi, 11 Octombrie 2018 09:34

Un material foarte popular pe piata este tabla neagra striata. Aceasta este folosita intr-o varietate de situatii.
 

TOMMY HILFIGER PREZINTĂ COLECȚIILE TOAMNĂ 2018 LA TOKYO PRIN INTERMEDIUL UNOR PROIECȚII HOLOGRAFICE

Comunicat de Presa publicat de Shake Advertising Miercuri, 10 Octombrie 2018 10:31

După TOMMYNOW ICONS din Shanghai și petrecerea VIP de lansare TommyXLewis de la New York Fashion Week, Tommy Hilfiger a adus noile colecții la Tokyo împreună cu ambasadorii globali ai brandului, Lewis Hamilton, Hailey Baldwin și Winnie Harlow.

CASA METAXA SĂRBĂTOREȘTE CEA DE-A 130-A ANIVERSARE

Comunicat de Presa publicat de Shake Advertising Luni, 08 Octombrie 2018 10:16

În 2018, pentru a onora moștenirea Casei, Maestrul Metaxa Constantinos Raptis, lansează 130 de decantoare speciale cu cel mai prețios elixir: AEN Cask No 2 - Despina. AEN în limba greacă inseamna „Etern”. AEN Cask No 2 - Despina celebrează esența METAXA în forma sa cea mai pură.
 

Cum isi aleg barbatii perechile de boxeri?

Comunicat de Presa publicat de haxxu Vineri, 05 Octombrie 2018 18:48

Este foarte important sa se tina cont de materialul din care sunt confectionati boxerii, deoarece trebuie ca acestia sa fie confectionati din fibre naturale. Astfel, daca se alege orice material, iar acesta este rigid si aspru, atat la pipait, cat si la purtat, poate deveni o problema serioasa lega ...

GIGI HADID A PURTAT TOMMY JEANS ÎN NEW YORK

Comunicat de Presa publicat de Shake Advertising Joi, 04 Octombrie 2018 13:48

GIGI HADID A PURTAT TOMMY JEANS ÎN NEW YORK
 

Pagina 1 din 554

«ÎnceputAnteriorUrmătorSfârşit»

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com