NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Comunicate de Presa - Comunicat - Conferinte - Evenimente Cluj - Relatii publice


Trucuri pentru redecorarea camerelor copiilor pentru mai multa luminozitate: tavane extensibile si m

Comunicat de Presa publicat de Rares Vineri, 14 Decembrie 2018 17:58

Faptul ca toti copiii petrec mult timp in dormitorul lor nu este nicio surpriza pentru nimeni.
 

Romania 100 - EUROPAfest 25

Comunicat de Presa publicat de jmEvents Vineri, 07 Decembrie 2018 20:22

Romania 100 - EUROPAfest 25 este un eveniment complex, care isi propune sa reuneasca valorile creative si interpretative din Romania alaturi de artisti din Europa. Luigi Gageos, directorul jmEvents, declara “Proiectul este unul dintre evenimentele care celebreaza Centenarul Marii Uniri scopul sau ...

Romania 100 - EUROPAfest 25

Comunicat de Presa publicat de jmEvents Vineri, 07 Decembrie 2018 20:19

In perioada 1-12 decembrie 2018, are loc o serie de concerte cu unii dintre cei mai apreciati artisti ai editiei aniversare a Festivalului International EUROPAfest 25. Cu titluri precum “De la Mozart la Enescu”, “ Jazz in the Church” sau “Concert de Sf. Nicolae”, concertele includ recita ...
 

Lucruri esentiale despre montajul de aer conditionat si intretinerea sistemului de climatizare al ca

Comunicat de Presa publicat de haxxu Vineri, 07 Decembrie 2018 16:01

Pastrarea aparatului de aer conditionat in deplina stare de functionare va ajuta sa aveti parte de confort, dar si sa economisiti bani!

Apeland la noi, va instalam cu promptitudine aparatul de aer conditionat

Comunicat de Presa publicat de Rares Vineri, 07 Decembrie 2018 15:07

Daca ati alest un aparat de aer conditionat care indeplineste standardele cautate de dumneavoastra, puteti sa ne sunati si vom raspunde foarte rapid in vederea efectuarii instalarii aparatului de aer conditionat.
 

Pereții mulați, elementul de bază al fundției

Comunicat de Presa publicat de Matei Domian Joi, 06 Decembrie 2018 13:32

Atunci cand începem o construcție nouă, primul lucru ar fi să ne gandim la fundația ei pentru a nu ne confrunta mai tarziu cu diferite evenimente neprevăzute.

Moda masculina - trei tipuri de geci pe care trebuie sa le ai in garderoba de toamna - iarna

Comunicat de Presa publicat de Luca Cristea Joi, 06 Decembrie 2018 12:38

Garderoba masculina este o sursa inepuizabila de indicii ce ofere informatii pretioase legate de personalitate, stil, statut social si preferinte.
 

Pagina 1 din 564

«ÎnceputAnteriorUrmătorSfârşit»

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com